23 oktober 2016

DYLAN-KONSERT

Vi bjuder in det lokala och mycket kompetenta rockbandet FRONTLINE till en nostalgisk Dylan-konsert. Idel Dylan-låtar, somliga i stillsam vis- och folkmusikstil, andra i raffinerade orkesterarrangemang. Bättre än Bob Dylan själv.

 

6 januari 2017

TRETTONDAGSKONSERT

Återigen bjuder Orkesterföreningen in till en lättsam trettondagskonsert, denna gång flyttar vi emellertid till Mössebergs kurort. Man äter en trerätters måltid och lyssnar därefter på god musik. Allt till ett mycket rimligt pris. Bästa julklappen!

 

5 februari 2017

GIULIANIS GITARRKONSERT

Vi välkomnar den mycket skicklige gitarristen SEBASTIÁN CALDAS som solist i ett av gitarrliteraturens verkliga mästerverk, nämligen Giuliani första gitarrkonsert. Programmet i övrigt inte klart men vi räknar med musik i det lite mindre, kammarmusikaliska formatet. Därför har vi förlagt konserten till Musikskolans konsertsal i stället för, som brukligt, till Stadsteatern. Vi ber publiken observera detta.

 

2 april 2017 (Obs ändrat datum)

VÅRKONSERT – Klassisk konsert

Vi spelar den sällan spelade Schuberts 4:e symfoni samt någon vacker fagottkonsert. Vi har bjudit in fagottisten ARVID LARSSON, ursprungligen från Skultorp men numera bosatt i Finland, där han är solo-fagottist i Helsingfors-symfonikerna. Programmet i övrigt inte klart men räkna med njutbar orkestermusik.

Pin It on Pinterest